1 november 2012

De Oude Munt 24 te Haarlem – Verhuurd aan Bengels en Kanjers.
Het pand kwam leeg te staan doordat SWA (Stichting Welzijn Haarlem) door bezuinigingen de peuterspeelzaal en kinderopvang moest sluiten. Bengels & Kanjers (Kinderfysio) waren al enige tijd op zoek naar een geschikte locatie. Het pand is eigenlijk iets te groot. Ze hebben het pand in zijn geheel gehuurd en zijn nog op zoek naar gebruikers welke goed aansluiten bij hun activiteiten. Blijft het pand toch nog tussen het aanbod staan! Iets voor u…
1 oktober 2012

Ariaweg 113 te Haarlem – Gedeeltelijk verhuurd aan Zandbergen.
De bovenverdieping van de Ariaweg is vrijgekomen nadat SKON Kinderopvang de ruimte niet meer kon gebruiken. Een goede omgeving voor Zandbergen (zorginstelling) om haar activiteiten uit te voeren voor hun jeugdgroepen. Waarschijnlijk gaan zij ook de naastgelegen gymzaal incidenteel gebruiken én lege lokalen van de naastgelegen ABC school.
15 augustus 2012

Zuiderkruis 4 te Haarlem – Gedeeltelijk verhuurd aan ’s Heerenloo.
Een gedeelte van het onderwijsgebouw kwam leeg te staan vanwege terugloop van het aantal leerlingen. Voor ’s Heerenloo (zorginstelling) een ideale locatie om hun groepen te huisvesten. Een kleine verbouwing zorgde ervoor dat ’s Heerenloo nu haar eigen gedeelte heeft.
juni 2012

Zuiderkruis 4 te Haarlem – Klaslokaal in gebruik door Zangkoor.
Het zangkoor "Kings Kids" zingt in onderwijsruimte op het Zuiderkruis. Zij zingen in het klaslokaal van basisschool de Triangel welke haar leslokalen nagenoeg niet meer gebruikt na 15.30u. De ruimte wordt 2 x per week voor 1 uur gehuurd. Dat is nog een slim gebruik van 1 ruimte.


Ook adverteren op Makelpunt Haarlem? Neem dan contact met ons op.

  • Bouwmarkt
  • Bankzaken
  • Schoonmaak
  • Binnenhuisarchitectuur